Evento SEO a Barcelona – 1

Evento SEO logo

Barcelona 27 de Maig de 2010, 18:45 a Roger de Llúria, 23 – Gran Foc

Ricard Menor [follow me!]
Llicenciat sota CC-BY          

Trobada de professionals i adeptes del món del marketing i optimització per cercadors, comunicació, desenvolupadors i curiosos/-es.
En qualsevol cas una magnífica ocasió de retrobar-se amb col.legues i coneguts/-des, a desvirtualitzar!

Després de dues trobades a Madrid, Evento SEO arriba a Barcelona de la mà dels ponents Víctor Puig (Overalia), Jose Llinares i Lakil Essady (Nurun) i Gonzalo Arrabal (OneToMarket) amb l’ajuda logística de l’ Ouali Benmeziane (SearchCongress).

I comença la sessió! El micròfon passa de mà en mà i es van perfilant les posicions respecte de la gestió de la reputació online: SEO paliatiu per una banda (Jose, Lakil) i el Contingut i Gestió SM preventiva (Víctor, Gonzalo). Dintre d’un context comú, Gonzalo aboga clarament pel copywriting i la creació de contingut, per a mi la frase de la tarda: “El SEO no només ha d’optimitzar, també ha de proposar nous continguts i impel.lir als altres a involucrar-se“. N’hi va haver moltes de frases pel record, però per projectes en els que em trobo ocupat actualment com a SEO Manager a Engrande em vaig mostrar especialment receptiu per aquesta…

Es posen exemples de gestió de desastres com l’enlairament sobtat d’una opinió devastadora entre els primers resultats de Google, no es pot evitar l’impacte però sí tenir preparat un protocol que minimitzi els destralls i que faciliti convertir una derrota aparent en un brillant gir que ens faci guanyar punts en branding.

Després de més d’una hora arriben els torns de preguntes, sembla que la gent ja te ganes d’aixecar-se per anar a saludar, fer noves coneixences i probablement obrir noves portes i col.laboracions… No sóc l’únic que porta les targes de visita ben a ma :)
De fet sóc tan detallista que porto activat el bluetooth del mòbil des de fa dues hores, per si algú em busca entre la multitud. Els avatars dels Social Media de vegades no són propers a la realitat!
Sentat al voltant d’una tauleta rodona amb els nois de EABarcelona-Seocom (@arturomarimon @ausaseo @pacopuig @kicoes @jbmoreno) hem estat debatent sobre algunes afirmacions dels ponents.
Hora de tornar a la feina, m’acomiado per parlar un xic amb els professionals que han donat la xerrada i els deixo fent networking, marxo camí d’Urquinaona L1. Ja ens veurem!

Pel camí parlo amb @xesteva, que m’ha deixat algunes perdudes… Qué es cou a Girona, Xevi?

Escolteu l’audio del 3er Evento SEO, 1er a Barcelona, del 27/05/2010

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s